zaterdag 13 april 2013

Clearwater Beach

Wellicht hadden jullie het al gemerkt, maar onze rock'n'roll trip is inmiddels voorbij en de 'echte' vakantie begonnen. Gisteren, vandaag en morgen zigzaggen we door Florida op zoek naar de mooiste stranden. Gisteren nog van de Golf van Mexico naar de Atlantische Oceaan, vandaag weer terug naar de golf en morgen weer naar de Atlantic. Maar dan wel langzaam steeds zuidelijker.
Vandaag in Clearwater Beach aangekomen. Een stuk later dan gepland want we hadden nogal wat files onderweg. Maar eerst zijn we vanmorgen nog even naar Daytona gereden. Bekend van de Speedway autoraces. En omdat het zo'n autogekke stad is, is het tevens de enige plek in de USA waar je gewoon met je auto op het strand mag rijden. Tussen de badgasten! Gelukkig waren die er vanmorgen vroeg nog niet zo talrijk en konden we redelijk door rijden zonder een zonaanbidder van een mooi bandenp profiel te voorzien. Veel autofreaks doen de hele dag niks anders dan hun bolide showen en constant rondjes over het strand rijden. Zo mooi is die cabrio van ons niet, dus die behoefte hadden we gelukkig niet...

Daarna via Orlando naar Clearwater Beach, een klein badplaatsje op een eiland vlak voor de kust van St. Peterburg. De hoteleigenaren waar we een kamer hadden gereserveerd waren eigenlijk niet zo blij met ons. We hadden al heel vroeg gereserveerd en de prijs die we hadden was echt een fractie van wat de kamers nu zouden kosten. Bovendien is Springbreak in volle gang en het is inmiddels prachtig weer hier in Florida. Alle hotels in Clearwater Beach zijn dan ook volgeboekt. Maar goed, we hadden nu eenmaal een reservering, dus pech voor hun en fijn voor ons!

We hebben de rest van de middag lekker op het strand verbracht. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten