maandag 15 april 2013

Miami Beach: Gay Pride!


Helaas kwamen we bij aankomst in Miami in een file terecht die helemaal tot aan Miami Beach duurde. De oorzaak van de file was ook nog eens op de drempel van ons appartementje te vinden. Het was de laatste dag van de Gay Pride! Compleet met optocht, optredens en meer. De hele straat voor ons appartementje stond op de kop en alles was afgesloten voor verkeer. De paar straten in het Art Deco district die nog wel open waren, stonden muurvast. 


Alle parkeerplaatsen en garages waren vol. Gelukkig konden we de auto in een steegje achter ons appartement uitladen. Daarna anderhalf uur rondgereden, nou ja gereden, om een parkeerplekje te vinden. Uiteraard niet te betalen, 40 dollar voor een dag!

Terug bij onze straat meteen maar het feestgedruis in gedoken en in een pub in recordtempo enkele Guiness soldaat gemaakt. Door het vele zweten in de auto waren we zowat uitgedroogd! Op het strand stond een groot podium waar DJ's en acts optraden. Heel wat anders dan ons rock'n'roll-feestje in Las Vegas. Het contrast kon niet groter zijn. Maar het was gezellig en na wat biertjes ga je vanzelf mee hossen en dansen...Geen opmerkingen:

Een reactie posten