zaterdag 30 maart 2013

Viva nights deel 2

Het festival is inmiddels in volle gang. Vandaag waren alle zalen in het hotel open en er stond overal wel een band te spelen. Super druk en daarom hebben we ons na middernacht tot Brendan's Irish Pub beperkt. Het programma hier was supergeheim, maar uiteindelijk waren er toch wat namen uitgelekt. Zo speelde Deke Dickerson en Crazy Joe een speciale Ramones tribute show met niemand minder dan Marky Ramone op drums.De pub puilde uit en ieder nummer werd uit volle borst meegebruld. Helaas was het optreden door het overvolle programma na een half uurtje alweer voorbij. Deke speelde daarna nog een set met Chris Sugarball Spraque (Los Straitjackets op drums en gitaarwonder Crazy Joe op bass, waarbij er regelmatig van instrument verwisseld werd. 
Met Nikky Hill, Jinx Jones, Bloodshot Bill, Rosy Flores en tig andere artiesten zat het programma in de pub tjokvol. Na drie uur hebben we er dan ook maar de brui aangegeven. Alles was behoorlijk uitgelopen en moe en voldaan zijn we de kamer op gestrompeld. 

Bij een van de Ramones-nummers heeft Arny zijn camera in videostand gezet en vanmorgen dit filmpje van gemonteerd:Geen opmerkingen:

Een reactie posten