zaterdag 30 maart 2013

Neon Boneyard Museum

De Neon Boneyard Museum of gewoon Neon Museum zoals het tegenwoordig heet, is een stichting die zich inzet voor het bewaren van historische neon-reclames in Las Vegas. Ze hebben hier er nm een handje van om alle oude gebouwen op te blazen en te vervangen door nog grotere en luxere versies. De oude reclames verdwijnen dan ook.


Enkele jaren geleden hebben we de Neon Boneyard al eens eerder bezocht en nu is het eindelijk een echt museum. Je krijgt een rondleiding van een uur en ondertussen mag je voor (prive gebruik) foto's maken. 
Het was wel even lekker om in het zonnetje rond te lopen en even geen muziek aan het hoofd te hebben... Weer terug in het hotel, had Arny nog even tijd om zich met photoshop uit te leven:

Inmiddels was het behoorlijk warm geworden en zijn we terug naar het hotel gereden waar de poolparty inmiddels in volle gang was. Er speelden twee leuke surfbandjes en tussen door was er ook nog een hilarische mister verkiezing. De heren showden allemaal vintage zwem outfits uit de jaren ' 50. Helaas geen foto's van, want Arny had natuurlijk meer oog voor het vrouwelijk schoon bij het zwembad...
Geen opmerkingen:

Een reactie posten