zondag 31 maart 2013

Viva Car Show

Zaterdag is de grote dag op Viva. Behalve dat er overal in alle zaaltjes en kroegen van het casino bands spelen (net als op de andere dagen), is er buiten op het parkeerterrein ook nog eens een festival. Dit jaar speelden er o.a. Dick Dale, The Rockats en Little Richard. Uiteraard kwamen wij voor Dick Dale. Helaas begint het jarenlang vechten tegen diverse ziektes en zijn leeftijd behoorlijk zijn tol te eisen. 


 Van de oude Dick Dale is weinig over. Het knetterende gitaargeluid komt moeizaam uit zijn vingers en nummers worden korter gespeeld dan normaal. Desondanks blijft hij een gitaarlegende die menig broekie tegen de muur speelt.


Behalve het muziekfestival is er ook nog een grote markt en een gigantische auto-show met allerlei hotrods, old-timers en meer spectalairs op wielen. Natuurlijk is er geen betere combinatie dan mooie auto's, goede muziek en lekkere wijven, sorry dames. Dit jaar liep er een nog groter aantal bekende modellen op het terein te poseren bij de mooie bolides. Soms wist je niet wat meer aandacht kreeg. De auto's of het vrouwelijk schoon...
Geen opmerkingen:

Een reactie posten